Affärerna i mental hälsa är mental ohälsa – faktureringsbibeln; Diagnostic and Statistical Manual (DSM).

CCHR-video exponerar Psykiatrins historia och skadorna som kommer från faktureringsbibeln DSM.

Denna manual kallas psykiatrins dödligaste bluff. CCHR International har precis släppt en svidande exposé av psykiatrins faktureringsbibel, Diagnostic and Statistical Manual (DSM).

Avslöjandet av DSM och det enorma penningflödet mellan psykiatrin och läkemedelsindustrin har resulterat i en videodokumentär om hur psykiatrins psykbabbel används för att vända varje aspekt av mänskligt beteende – även kinkighet av nyfödda – till en psykisk sjukdom som bara kan “behandlas” med droger, och hur detta har påverkat skolor, regeringar, domstolar och militären och hur den förstör familjer.

Dokumentären ger mycket god information om de skadliga effekterna av psykiatrins läkemedel och kostnaderna för denna psykofarmaseptiska bluff i form av mänskligt lidande och dödsfall, eller som den före detta chefen för “Office of Drug and Chemical Control” med den amerikanska “Drug Enforcement Administration” (DEA) uttrycker det, “Vi spelar tärning om livet, vi spelar tärning om våra barn”…

Videon visar också det enorma lurendrejeriet mot skattebetalarna och de ökade privata kostnaderna för sjukförsäkringen – allt av en industri som aldrig har tagit fram ett enda botemedel och alla som stöds av den falska DSM-manualen. En annan expert sammanfattar det så här: “Det är ett skenande tåg, och DSM är loket.”

Yrkesverksamma inom områdena medicin, juridik, utbildning, biokemisk forskning och läkemedelsförsäljningen avslöjar vad psykiatriker och läkemedelsföretagen inte vill att du ska veta. Du kommer att vilja ägna särskild uppmärksamhet åt hur många häpnadsväckande avslöjanden av psykiatrin själva och om DSM-manualen.

Videon kan ses online genom att klicka här och klicka sedan igång filmen. Titta på den och kontakta sedan oss för att ta reda på hur du kan hjälpa för att få ett slut på psykiatrins spel med människoliv.

MAKT OCH PENGAR STYR …

Orginallänk: http://psychiatricfraud.org/2011/10/deadliest-scam/

Advertisements

~ by globalgovernmentality on November 12, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: